dijous, 17 de gener de 2013

Els reis han vengut a Sa Classe de Ses Llunes!!!

QUINA SORPRESA!!! Abans d'anar de vacances, vàrem deixar una sabateta de cada un de nosaltres per si un cas els reis passaven prop de s'escola. I... varen passar tan propet, que varen entrar a sa nostra classe i ens varen deixar regals, i monedes de xocolati a ses sabatetes i fins i tot varen pensar en deixar monedetes pels fillets que no havien deixat sa sabateta. Aquests Reis... són màgics de veritat!
Ens varen dur una caixa registradora i menjar per montar es racó de sa botiga, i na Laura ja l'ha montat! Ens encanta... i a més tenim diners de bromes per fer ses nostres compres. I targetes de crèdit! (què no sabem que són però ens agraden molt)
També ens varen dur un escritori per pintar i dibuixar, perquè ens encata pintar i sempre li demanam a na Laura: -podem pintar???
I un joc de tobogans i túnels per una bolleta! Que aquest l'hem espatllat una mica (perquè de vegades no tenim paciència i ho volem tocar tot...)
Els reis ens varen escriure una carta que ens va fer molta il·lusió i la vàrem escoltar molt, i molt bé. Hem promés fer cas de tot el que diuen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada