dijous, 17 de gener de 2013

Benvingut Víctor!

En Víctor ha començat nou a la nostra classe. Va arribar el primer dia de classe després de ses vacances de Nadal, dia 7 de gener. Com tots nosaltres quan vàrem arribar a classe, tan l'any passat com aquest, va plorar un poquet i estava un poc nirviós. 
Ve del Brasil, però ens entén perfectament perquè el seu papà és espanyol. En Víctor i sa seva família ja vivíen a Maó l'any passat i en Víctor anava a sa nostra escola però a sa classe dels cocodrils.
És molt tranquil, i hem intentat que estigui a gust i no plori. Na Laura ens diu que ens hem de portar bé, perquè si ens portam malament ella s'enfada, i si en Víctor veu na Laura enfadada... s'asustarà (és que na Laura fa un poc de por enfadada, però nosaltres ja estem acostumats). Així que entre tots fem que en Víctor es senti a gust, com a casa perquè, al cap i a la fi, l'escola és això... un espai per estar bé, com a casa.
Així que vàrem ajudar i jugar amb en Víctor a moltes coses: lego, construccions, fent feinetes... Poc a poc... serà un més i ben segur... que ens donarà s'impressió que sempre ha estat amb nosaltres! 
BENVINGUT VÍCTOR!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada