diumenge, 28 d’octubre de 2012

En Nico ens porta un Joc

Na Laura i en Miquel ens estan ensenyant a jugar a l'Oca. És un joc de tota la vida, però que nosaltres no en sabíem de jugar. Ens agrada molt això de tenir un gotet i tirar un dau i moure una fitxeta. Creim que na Laura ens fa jugar perquè aprenem a contar, a respectar les normes, a aceptar la derrota, encara que ella es pensi que ens agrada perquè tiram un dau i prou...
Doncs, en Nico ens va explicar que ell a casa havíen fet un joc paregut a l'Oca, i quina va ser la nostra sorpresa... que ell i la seva mami ens varen fer un joc d'aquests per a la classe. 
Té un taulellet com l'Oca, i un camí de números que va fer en Nico amb retoladors, amb una moneda i un got. 
El joc comença a una casella que es diu START (Inici) i acaba quan arribes a una casella que es diu MÅL (Objectiu). Vàrem aprendre aquestes dues paraules sueques i en Nico ens va ensenyar com es pronuncien.
Les normes del joc és arribar a la casella MÅL, i passar per les proves que et surten a les cartetes que s'obrin quan caus damunt segons quins números. Una vegada ho vàrem explicar en gran grup a l'Assemblea, vàrem crear un racó amb el Joc d'en Nico i vàrem anar a jugar de 3 en 3. En Nico ens explicava les normes i ens ajudava molt. Ens ho vàrem passar molt bé!!!
GRÀCIES NICO I NINA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada